IV.ker. Erzsébet utcánál, 6.200 m2, összterület,amiből 3.000 m2 épületek, 3.200 m2 telken eladò

Budapest
Eladó 449.999.999Ft - Apartman, Családi ház, Étterem, Ingatlan üzleti célra, Ingatlanok, Ipari ingatlan, ipari terület, gyár, Iroda, Lakás, Műhely, Raktár, Sorház/ikerház/házrész, Szálloda, Telek, Üzlethelyiség
6200 m2

#cehingatlanhaz #persze?
IV.ler. Erzsébet utcánál, 6.200 m2, összterület,amiből  3.000 m2 épületek, 3.200 m2 telken eladò. Újpest és Angyalföld határán található 3.200 m2 telek fejlesztési lehetőséggel. A terület jelenleg kivett ipartelep egy belterületi, besorolás szerint Lk-1/IV-1/1 övezetben, 60%-os beépíthetőséggel társasház építésére alkalmas. Lokációját tekintve az esetlegesen épülő lakások értékesíthetősége jó, Újpest központi  10 perc gyalogosan. A környék családi és társasházas. Az épületegyüttes rendeltetése, övezeti besorolása és elhelyezkedése miatt a jelenleg rendelkezésre álló kormányrendeletről szóló információk alapján a rozsdaövezeti 5%-os építési ÁFA alá fog esni. 5 épület tartozik az együtteshez vegyes műszaki adatokkal és állapottal, megkezdett felújításokkal, 1 épületre érvényes bontási engedéllyel. Jelenleg is hasznosított, cégközpontként működik. Bármilyen tevékenységre alkalmas.

Iraányár: 1,3 m EUR

Hitelben, pályázatban segítünk.
Ügyfeleinknek cégünk ügyvédei rendelkezésre állnak.
Igény esetén vállaljuk az ingatlan kezelését ,ezen felül; a teljeskörű felújítását,korszerűsítését,átalakítását a ,tervezéstől a megvalósításig, segítünk akar a hatóságok /ÁNTSZ/Nébih, katasztrófavédelem,munkavédelem..stb/ önkormányzatok engedélyezési elvárásainak megfelelővé tételét az ingatlannak..stb Bontástòl ,a megépítésig. További ingatlan ajánlataink a weboldalunkon, és kövessetek minket; Facebook, Instagram,TikTok ,és YouTube csatornáinkon.

Térkép

  Kecskés István

  • Iroda: : +36703915572
  • Mobil: : +36703915570


További ingatlanok

Kapcsolat

Loading...

Kapcsolódó ingatlanok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .