VII.ker. Király U, 62m2, Utcai,Erkélyes,3 szobás új Lakás Liftes Új Házban Eladò

Budapest
Eladó 68.999.999Ft - Apartman, Ingatlan üzleti célra, Ingatlanok, Ipari ingatlan, ipari terület, gyár, Iroda, Lakás, Műhely, Raktár, Szálloda
62 m2 3 Szoba 2 Bathrooms

#cehingatlanhaz  #persze?

VII.ker. Bulinegyed, Király utcánal, Nagymező u mellett, 62m2,, ùj ,utcai,erkélyes,amerikaikonyhás, 2 hálòszobás újlakás, liftes új házban / 1 éves az épület/  eladò. Teljesen  bútorozott, engedèlyes lakás.rbnb booking mehet. Jelenleg is ki van adva. A vírus alatt is folyamatosan üzemelt. Ezen kívül,még 25 lakásunk van ugyan ebben az épületben, hasonló feltételekkel,különböző méretekkel. 30-70m2, 1-3 szobásak,utcai,erkélyes,berendezett mind. Garázs is vásárolható.
Megtérülés: 5,5-6%.

Kiválò befektetés.

Bármilyen tevékenységre alkalmas. Igény esetén vállaljuk az ingatlan kezelését.

Irányár ; 199.000 EUR, a vételár tartalmazza a teljes berendezést.
Hitelben, pályázatban segítünk, Igény esetén vállaljuk az ingatlan kezelését.

Ügyvédeink ügyfeleink részére rendelekzésre állnak.
Igény esetén vállaljuk az ingatlan kezelését ,ezen felül; a teljeskörű felújítását,korszerűsítését,átalakítását a ,tervezéstől a megvalósításig, segítünk akar a hatóságok /ÁNTSZ/Nébih, katasztrófavédelem,munkavédelem..stb/ önkormányzatok engedélyezési elvárásainak megfelelővé tételét az ingatlannak..stb Bontástòl ,a megépítésig. További ingatlan ajánlataink a weboldalunkon, és kövessetek minket; Facebook, Instagram,TikTok ,és YouTube csatornáinkon.

Térkép

  Kecskés István

  • Iroda: : +36703915572
  • Mobil: : +36703915570


További ingatlanok

Kapcsolat

Loading...

Kapcsolódó ingatlanok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .