VII..ker. Erzsébet krt, Blahánál, 400m2,, utcai,8 szobás , utcai,lakás, hostel, apartman, munkásszállò, Kiadò

Budapest
Kiadó 2.499Ft - Apartman, Étterem, Ingatlan üzleti célra, Ingatlanok, Ipari ingatlan, ipari terület, gyár, Iroda, Lakás, Műhely, Raktár, Szálloda, Üzlethelyiség
400 m2 8 Szoba 3 Bathrooms

#cehingatlanhaz. #persze😎
VII..ker. Erzsébet krt, Blahánál, 400m2, utcai,jelenleg 8 szobás de több szoba is kialakítható, utcai, III.em.engedéllyel rendelkező, hostel, apartman,  munkásszállò,liftes rendezett házban  Kiadò.  A szálláshelyen 24 órás recepció is ki van alalkitva.. Ha igény van rá, akkor Fogarasi út /XIV.ker,/ és a Visegrádi utcában /XIII.ker./-ben is van kiadó hostel,munkásszállònk hasonlò feltételekkel.

Bérleti díj: 2.500 Ft/nap
Azonnal költözhető.
Ügyfeleinknek cégünk ügyvédei rendelkezésre állnak.
Igény esetén vállaljuk az ingatlan kezelését ,ezen felül; a teljeskörű felújítását,korszerűsítését,átalakítását a ,tervezéstől a megvalósításig, segítünk akár a hatóságok /ÁNTSZ/Nébih, katasztrófavédelem,munkavédelem..stb/ önkormányzatok engedélyezési elvárásainak megfelelővé tételét az ingatlannak..stb Bontástòl ,a megépítésig ,fuvarozásig,útépitésig. További ingatlan ajánlataink a weboldalunkon, és kövessetek minket; Facebook, Instagram,TikTok ,és YouTube csatornáinkon.

Térkép

  Kecskés István

  • Iroda: : +36703915572
  • Mobil: : +36703915570


További ingatlanok

Kapcsolat

Loading...

Kapcsolódó ingatlanok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .