XIV. Ker Fogarasi Út, 1.200 M2, 18 Szobás Hotel ,,Munkásszállò, 80fős, Berendezve, Gépesìtve, Eladò

XIV. Ker Fogarasi Út, 1.200 M2, 18 Szobás Hotel ,,Munkásszállò, 80fős, Berendezve, Gépesìtve, Eladò
Budapest
Eladó 799.999.999.- Ft - Apartman, Étterem, Garázs, Ingatlan üzleti célra, Ingatlanok, Ipari ingatlan, ipari terület, gyár, Iroda, Lakás, Műhely, Raktár, Szálloda, Telek, Üzlethelyiség
1200 m2 15 Szoba 10 Fürdőszoba

#cehingatlanhaz #persze😎

www.cehingatlanhaz.hu

Tel. 06703915570

XIV.ker. Fogarasi út, 1.200 m2,18 szobás ,2-4 fős szobákkal,önállò épület.
saját parkolòval, 80fős hostel, apartman, munkásszállò eladò. A városközponttól mindössze 4 metrómegállóra található. A szálláshelyen 24 órás recepció működik. A praktikusan berendezett szobák fapadlóval rendelkeznek. Néhány szobához saját fürdőszoba, míg másokhoz közös fürdőszoba tartozik. Az M2-es metró Pillangó utcai állomása a közelben, a szálláshelytől 300 méterre található. Több épületből áll, amiből pl az egyik melegkonyhás központi konyhának is használható különálló épület. Jelenleg is működik, az étterem is és a szálló is. Igény esetén tovább is üzemeltetjük.

Bármilyen tevékenységre alkalmas.

irányár:   2.3mEUR

Azonnal költözhető.

További ingatlan ajánlataink ;

www.cehingatlanhaz.hu

Tel. 06703915570

Ügyfeleinknek cégünk ügyvédei rendelkezésre állnak.
Hitelben, pályázatban segítünk.

Igény esetén vállaljuk az ingatlan kezelését ,ezen felül; a teljeskörű felújítását,korszerűsítését,átalakítását a ,tervezéstől a megvalósításig, segítünk akár a hatóságok /ÁNTSZ/Nébih, katasztrófavédelem,munkavédelem..stb/ önkormányzatok engedélyezési elvárásainak megfelelővé tételét az ingatlannak,akár az átminősítését..stb Bontástòl ,a megépítésig ,fuvarozásig,útépitésig,finanszírozás, hitelezés,pálya az átok, akár külföldi projektekhez,ingatlan vásárláshoz  is.

Térkép

Kecskés István

Kapcsolat

WhatsApp Hívjon Betöltés...

Kapcsolódó ingatlanok

Kecskés István